Månadsbok Ida augusti 2005

 

Oboy, vilken månad! Augusti har varit en väldigt händelserik månad, jag har varit på 2 bröllop, haft besök ifrån Sundsvall, börjat på mammaträffar och sovit över på Österlen!

Mitt första bröllop var på Österlen och då var det Boel och Roger som gifte sig. Jag fick vara med i kyrkan och på fördrinken och jag uppförde mig exemplariskt! När middagen började fick mormor och jag gå till rummet och mysa lite. Mitt andra bröllop var det farbror Mathias och Petra som gifte sig. Här var jag med hela tiden men jag var så trött så jag sov hela middagen (så kunde mamma och pappa äta i lugn och ro).

I mitten av månaden kom det besök från Sundsvall, det var mammas kompis Maria och hennes sambo Johan samt Linus 2 år som kom. Vi åkte bla till Köpenhamn och till sommarstugan i Blekinge. Mamma och Maria gick mest och shoppade på stan medans jag, pappa, Linus och Johan roade oss på olika Caféer. Linus var jättesöt och stoppade in nappen i munnen på mig när jag tappade den. 

Jag är nu 2,5 månad och jag är mera vaken om dagarna. Dagen brukar börja med att pappa och jag leker lite innan han åker till jobbet. Sedan får jag mat av mamma och efter det så busar vi i sängen ett tag tills jag somnar igen. När jag sover hinner mamma duscha och ibland även äta frukost. Efter frukost ger vi oss iväg på en massa olika saker. Bla har vi börjat träffa andra barn via BVC träffar, nästa vecka börjar vi på Friskis och Svettis (mer om det i nästa månadsbok). Runt klockan 11.00 somnar jag igen och sover i några timmar –allra helst sover jag i vagnen! På eftermiddagen brukar mamma och jag leka. Jag tycker om att stå upp i mammas knä och prata med henne eller så gillar jag att sitta i babysittern och prata med björnarna. Egentligen så gillar jag allt bara mamma är med så jag känner mig trygg! Mamma säger att jag är en go och glad liten tjej som väldigt sällan gnäller J.

Ibland på kvällarna så får jag bada och det älskar jag! Jag skvätter med armar och ben så både mamma och pappa blir blöta. (Ni kan se mig på film på hemsidan).

Den 22 augusti vägde jag 5065 gram och var 57 cm lång.

Kram/Ida