Månadsbok Ida november 2005

 

Under November har jag varit iväg på min första minisemester. Jag åkte flyg till Stockholm med mamma och pappa. Flygresan gick jättebra, jag var jättesnäll och det gjorde inte alls ont i öronen. Uppe i Stockholm bodde vi på hotell och gjorde stan. Vart jag än var så charmade jag alla med mitt hollywood smile J. Vi var och hälsade på  mammas kollegor, gick på Skansen, shoppade och så umgicks jag med mina kompisar Emma och Milton. Av Emma fick jag låna en hoppgunga som jag tycker är jätterolig att stå och hoppa i.

Veckorna går så snabbt mamma och jag gör massor med aktiviteter. Nästan varje vecka träffar jag mina kompisar Tilde och Maja. Tilde och jag är födda på samma dag och förra veckan var vi i Köpenhamn och shoppade. Tilde och jag hängde med in i alla affärer och hade jätteroligt.

Med maten går det si så där, gröten den tycker jag är jättegod nu och äter en hel portion men kött och potatis tycker jag är ganska äckligt. Det godaste jag vet är päronpuré, helst ska det vara Hipps men även Nestlés slinker ner. Mamma säger att vi måste träna mer på lunchen för snart ska ett helt mål välling bytas ut mot riktig mat, jaja vi får se hur det blir med den saken.

Mitt temperament är ganska hett, jag vet vad jag vill och visar det. När mamma är med så brukar det inte vara något problem men när jag är själv med pappa så testar jag hans gränser. Det är ju så bra att bara gnälla lite så får jag som jag vill haha!

I slutet av november var jag på halvårskontroll på BVC, de skulle se på min utveckling och det gick jättebra. Jag visade att jag kan fånga saker med båda händerna, rulla runt på rygg och sitta upp utan stöd (detta är pappa väldigt stolt över). Läkaren skrattade åt mig när jag ville leka med alla hennes roliga instrument och sa att allt var bra. Mamma var så stolt över mig när vi var klara!

Den 29 November vägde jag 7105 gram och var 65 cm lång.

Bamsekramar till er från Ida!