Månadsbok januari 2006

Januari började med en jätterolig fest där man firade med raketer och någon konstig dricka som jag inte fick smaka. Efter jul och nyår så bestämde jag mig för att inte sova på kvällen och inte äta längre. Mamma och pappa visste inte vad de skulle göra men efter någon vecka så var vi inne i samma rutiner igen. Jag ville bara testa dem lite hi hi!

I januari kom det massor av snö, det snöade jättemycket så det var svårt för mamma att köra vagnen. Istället för långa promenader blev det mamma-träffar hemma istället. Fast det tycker jag är kul eftersom man kan leka med de andra barnen då.

Nu vill jag helst stå upp och hoppa med benen hela tiden. Jag reser mig upp när jag når upp till kanten så jag kan hålla i mig. Jag har också börjat försöka krypa men ännu så länge så kommer jag inte så långt. Jag drar mig bakåt med händerna fast mamma säger att det är framåt man ska gå. Ja ja, jag ska visa henne om några veckor att jag kan.

Mormor kom på besök när pappa åkte till Göteborg. Det var kul att träffa mormor igen, vi lekte, badade och hade jätteroligt. Dessutom fick jag fina presenter som vanligt och jag gillar ju verkligen presenter.

Jag har en ny favoritlek den heter ”titt-ut” den. Jag lägger gossefilten över ansiktet och så ropar någon titt-ut och då drar jag ner filten och skrattar med hela ansiktet. Det är även roligt när mamma och pappa lägger filen över deras ansikten.

Jag har också fått det fint i mitt rum. Jag har fått en ny tapet i gammelrosa med silvriga hus på, till den matchande gardiner. Vi ska snart flytta in min säng till mitt rum så jag ska sova där själv på natten.

Den 9e januari vägde jag 7760 gram och var 67 cm lång.

Bamsekramar till er från mig!