Månadsbok februari 2006

Februari har varit en kanonmånad!! Den började med att hela familjen åkte till Sundsvall och hälsade på Maria, Johan och Linus. Det var jättekul i Sundsvall, vi åkte pulka, var på biblioteket, badade och så var vi på leksakshuset där jag fick prova en traktor. Det enda som var jobbigt var att det var så himla kallt -18 grader så jag åkte på en rejäl förkylning.

Strax innan min 8-månadersdag så tog jag mina första kryptag. Mamma och pappa byggde klossar framför mig som jag skulle krypa fram och riva ner. Nu efter några veckor så kryper jag som bara den. Jag kryper fram till allt och så ställer jag mig upp. Jag reser mig upp mot allt och drar ner allt som kommer i min väg. Extra roligt är att klättra på köksluckorna och sedan stå där och hoppa…

Under februari har jag även varit och gjort ett BOEL-test (blick orienterar efter ljud). Jag fick sitta i mammas knä och så plingade Gunnel (min BVC-sköterska) med några bjällror på båda sidorna om huvudet och jag skulle vända mig efter dem. Sedan fick jag följa blicken med en slags cylinder. Allt var såklart lätt som en plätt!!

Februari avslutades med att mormor kom på besök. Mamma och pappa åkte till Stockholm på bröllopsfest och jag stannade kvar hemma med mormor. Det var första natten som mamma sov utan mig och hon var väldigt nervös. Mormor och jag hade det jätteroligt och det gick hur bra som helst. Vi läste böcker, gick på promenad, busade och gosade.

Den 6e februari vägde jag 7910 gram och var 68,5 cm lång.

Bamsekramar till er från mig!