Månadsbok mars 2006

I mars har jag varit på min första utlandssemester, vi åkte till Azorerna. Det var jätteskönt att åka väg ifrån snön och kylan hemma i Sverige. Jag tyckte att det var så härligt att slippa overallen och bara kunna gå i tunna kläder, fast solhatten var jag lite tveksam till, den ville jag helst slita av hela tiden. Vi bodde på ett jättefint hotell med både inomhus- och utomhuspool. Jag fick bara bada inomhus eftersom det var för kallt ute, bara 20 grader. Jag älskade verkligen att bada i poolen, jag skrattade så jag tjöt av glädje!! På Azorerna hyrde vi bil, gick på stan och bara tog det lugnt. Flygresan tog drygt 5 timmar men gick jättebra. Jag charmade som vanligt alla och var på gott humör hela veckan.

För det mesta är jag på gott humör även hemma men ibland blir jag arg när jag inte får som jag vill tex när jag inte får pilla på Dvd-spelaren, då blir jag arg ibland.  Jag kryper runt i en himla fart och klättrar på allt. Mamma tycker att det är lite jobbigt ibland för hon är rädd att jag ska ramla och slå mig. Jag har även börjat träna på att resa mig och släppa taget och så går jag om man håller mig i händerna.

Under mars har jag också flyttat in i eget rum. Jag sover där hela natten men jag vaknar när jag tappar nappen. Nu så ska vi snart börja träna på att jag ska kunna somna om av mig själv. Mer om detta får ni veta i nästa månadsbrev…

Mormor kom ner och passade mig när mamma och pappa hade utekväll. Det är alltid så kul när hon kommer. Vi hittar på massa bus och så myser vi. Jag har också provat farmors klänning som hon hade när hon var liten. Den är gul och fin, det finns bild på mig på hemsidan.

I mars vägde jag 8080 gram och var 69,5 cm lång.

Kramar Ida

Bamsekramar till er från mig!