Månadsbok maj 2006

Jag har fått min första tand!! Jojo, den har äntligen kommit till mamma och pappas stora glädje. Det gjorde inte så jätte-ont som alla säger. Men nu finns den där, nere till höger. De andra är också på gång och det kliar jättemycket i munnen.

I maj har jag varit i Stockholm i nästan en hel vecka. Mamma behövde jobba lite så mormor och jag fick följa med. Vi bodde på hotell på Östermalm och när mamma jobbade så gick mormor och jag i parken. Det var en jättefin park alldeles intill hotellet som hette Humlegården. Där var vi och lekte och träffade kändisar J. Det gick jättebra att vara med mormor på dagarna och jag charmade personalen på hotellet.

Jag har börjat gå i maj också. Jag började ta några steg i mitten av månaden och nu efter några veckor så går jag riktigt bra. Allra helst går jag med min vagn, den kör jag runt hela tiden. När jag kör in i något så tar jag vagnen på andra hållet och backar ut den så jag kan köra som vanligt igen.

Jag har ett nytt favoritställe, lekparken. Där är det såå kul att vara. Gunga, leka i sandlådan, åka rutschkana och så är det alltid massa andra barn som jag kan leka med.

Vädret har varit jättevarmt men nu är dock inte så kul längre. Det regnar och blåser…blä!  Men på söndag (28 maj) åker vi till Italien med Tilde och hennes familj. Det ska bli sååå skönt att sola och bada igen. Jag berättar mer om detta i nästa månadsbok.

 Den 22/5 vägde jag 8850 gram och var 72 cm lång.

Kram Ida