Månadsbok juni-juli 2006

Juni började med att vi åkte på semester till Italien med Tilde och hennes mamma och pappa. Det var jätteroligt att vara på semester igen. Tilde och jag grävde i sanden på stranden, badade och hade det roligt.

Strax efter att vi kom hem från Italien så fyllde jag 1 år! Jag hade 2 kalas, så jag blev ordentligt firad. Mamma hade bakat tårta och kakor och givetvis fick jag massor av presenter. Jag fick allt från kläder, sandaler, leksaker till en Tripp-Trapp stol. Tusen tack till alla för alla fina presenter som jag fick!

Midsommar firade vi uppe i Karlskrona, vi var ute i skärgården tillsammans med mormor och mammas kusiner. Det var roligt att dansa kring midsommarstången och se så många vuxna sjunga och dansa tillsammans; -). Direkt efter midsommar åkte vi på semester till stugan. Där lekte jag i sandlådan som farfar har köpt till mig, plockade smultron, badade och hade det mysigt. Jag hade också besök av Maja och hennes familj i några dagar. Vi passade bla på att testa poolen som jag fick i födelsedagspresent. Efter en vecka i stugan åkte vi till mormor i Karlskrona. Hemma hos mormor så åkte vi bla till Öland och hälsade på Alma och Hugo. Vi firade också mamma som fyllde år. Jag gillar verkligen min mormor och blev ledsen när vi åkte hem igen. Men mamma säger att vi snart ska ses igen.

Hemma i Malmö så kom Wilma från Stockholm på besök. Vi åkte bla till Köpenhamn en dag och shoppade. Jag är inte alltid så förtjust att gå i affärer så jag brukar hitta på hyss… mamma tycker att det är lite jobbigt när jag kryper in under provrummen eller öppnar dörrarna. Jag är ju bara nyfiken på vad som händer där inne…

Nu ska vi ha 3 veckors semester till och sedan ska mamma börja jobba. Pappa ska vara hemma hos mig 4 dagar och mamma 1 dag i veckan. Det blir nog lite jobbigt i början eftersom jag är ganska mammig. Jag är dessutom väldigt bestämd så pappa får passa på att träna nu i några veckor till, hihi.

Den 17/6 vägde jag 9300 gram och var 73,5 cm lång.

Soliga kramar från Ida