Månadsbok augusti 2006

Augusti började med att vi friade Rolf som fyllde 75 år!

Därefter började mamma att jobba och pappa vara hemma med mig. I början var det jättejobbigt att mamma skulle gå på morgonen men nu så går det mycket bättre. Första veckan fick pappa hjälp av farmor och farfar. Vi träffades nästan varje dag. Vi hittade på massa skoj på dagarna bla så var jag nere och badade med farfar på Ribban på mornarna. Sedan kom mormor på besök när pappa också var tvungen att jobba. När mormor var här så fick jag tre-dagars feber. Jag hade jättehög feber i 3 dagar och sedan fick jag prickar. Men trots det så kunde vi leka och ha kul.

Pappa och jag hittar på lite olika saker på dagarna. Vi träffar Tilde och hennes pappa Jörgen ganska ofta, och så förstås Aston. Det är så kul att leka med Tilde, hon är min bästis. Nästa vecka ska vi börja på sången igen – det ska bli så kul.

Vi har varit en helg i sommarstugan med Tilde och hennes familj. Mamma och Malin åkte hem på söndagen medan jag, pappa, Jörgen och Tilde stannade tills på tisdagen. Det var jättemysigt i stugan och nu längtar jag tills jag ska få en egen sandlåda i det nya huset. Vi flyttar i slutet av oktober och då ska jag även börja på dagis fast det vet jag inte om ännu…

Vi har också börjat på simning, det är jättekul! Både mamma och pappa är med i vattnet och så sjunger vi och leker. Nästa gång ska jag få lära mig att dyka.

Tusen kramar från Ida