Månadsbok Ida september 2006

 

Den 19e september fick jag en kusin! Hon ska heta Eline och är jätteliten och jättesöt. Mamma, pappa och jag hälsade på henne på sjukhuset. Jag fick klappa henne på huvudet men jag blev lite avundsjuk när mamma och pappa skulle hålla henne.

 

Jag har även fått en annan kompis som ska heta Lisa. Hon bor i Göteborg och jag har inte träffat henne ännu, men i november ska hon komma och besöka mig i nya huset.

 

I september for vi upp till Stockholm och hälsade på Emma och hennes mamma Therese och pappa Johan. Mamma jobbade lite i Stockholm så pappa och jag roade oss själva i några dagar. Vi gick bla på Skansen och tittade på alla djuren. Det var jätteroligt att se djuren och speciellt sälarna. Eftersom Emma bor i Hammarby Sjöstad åkte vi mycket båt, det var också roligt. På kvällarna lekte Emma och jag med alla hennes roliga leksaker. Vi var också och hälsade på Nettan och Fredde i deras nya lägenhet på Kungsholmen. Där passade jag på att tvätta av deras stege …

 

Under helgen var vi på stan och shoppade och roligast av allt, vi var på Junibacken. På Junibacken fick jag träffa Pippi Långstrump, gå på sångstund, åka sagotåg och äta Karlson på taket köttbullar. Efter hela helgens uppståndelse så somnade jag gott i pappas famn på planet hem.

 

Jag har varit på mitt första tandläkarbesök. Eftersom mamma nu har börjat jobba så är det pappa som följer med mig på diverse saker. Jag var så snäll hos tandläkaren och satt i pappas knä och lyssnade hela tiden. När vi var klara fick jag en rosa tandborste.

 

Annars så fördriver pappa och jag dagarna med att träffa Tilde och hennes pappa Jörgen, går på sång i kyrkan och är på lekplatsen nere vid Ribban.

 

Kram/Ida