Månadsbok Julia mars-april 2008

 

Den 27e mars klockan 12.42 såg jag världen för första gången. Jag var 11 dagar tidig vilket gjorde att både mamma och pappa var lite chockade men otroligt lyckliga. När jag bara var 6 timmar gammal kom storasyster Ida, mormor, farmor och farfar på besök. Ida är väldigt stolt och glad över mig, och ville hålla i mig hela tiden. Det var ingen annan som fick ta mig J. Efter lite presenter och fika stannade mamma och pappa kvar med mig på patienthotellet i några dagar medan Ida åkte hem tillsammans med mormor och sov.

Under min första tid hemma har jag mest sovit och ätigt till Idas förtvivlan. Jag är väldigt lugn och tillfreds av mig men vill gärna sitta och snutta på mammas bröst.  Ida har varit på dagis under mina första 4 veckor så mamma och jag har varit själva på dagarna. Vi har varit ute på promenader, tagit det lugnt och vilat samt gått på mammaträffar med massa andra bebisar. Jag har även varit på BVC för att mäta och väga mig.

På helgerna har vi haft besök av nära och kära, det är många som vill komma och hälsa på mig. Så jag vill passa på att tacka alla för de fina presenterna!!

Den 27e mars vägde jag 3215 gram och var 48 cm lång.

Många kramar från Julia