Månadsbok Julia augusti 2008

 

Under första veckan i augusti var det värmebölja i Sverige. Vi var hemkomna från vår sommarsemester och passade på att åka och bada och ta det lugnt hemma. I mitten av månaden började pappa att jobba och Ida på dagis igen.  På dagarna träffar mamma och jag andra barn och föräldrar i vår mammagrupp . Ibland hämtar vi Ida från dagis och åker och fikar. Pappa åkte på utbildning i Stockholm några dagar och då kom mormor ner och hälsade på.

 

Under augusti rullar jag runt från mage till rygg och tillbaka igen. Jag har även börjat äta lite smått. Jag får sitta i matstolen och det tycker jag om. Vi kör mest med gröt nu och jag tycker att det är ganska gott. Extra gott blir det när jag får lite päronpuré eller katrinplommon till gröten. Ida tycker att det är roligt att mata mig och varje gång jag har ätit måste mamma eller pappa byta body på mig för det blir ganska kladdigt.

 

Jag tycker det är riktigt roligt att stoppa saker i munnen och biter på allt jag får. Jag ligger gärna i mitt gym och leker eller sitter i min babysitter. Pappa har också köpt mig en röd Bumbo-stol som jag kan sitta i på golvet. Den är bra att träna på att sitta själv i och jag tycker det är superroligt när jag får sitta inne i Idas rum och vara med henne. När hon hoppar upp och ner så skrattar jag riktigt högt.  Annars är jag en riktigt liten snackemoster som pratar med allt och alla...

 

Jag äter fortfarande mat på natten och vaknar runt 06.00 på morgonen.

 

När jag var 5 månader vägde jag 6300 gram och var 65 cm lång

 

Många kramar

Julia