Månadsbok september 2008

 

September har varit en extra händelserik månad. Just nu befinner jag mig i New York tillsammans med mamma, pappa och Ida. Flygresan gick jättebra, både jag och Ida skötte oss exemplariskt och mamma och pappa fick mycket beröm av alla runt omkring. N.Y är en riktigt häftig stad. På dagarna rullar vi mycket barnvagn och tittar på alla sevärdheter. Jag charmar alla med mitt soliga leende. På torsdag åker vi vidare till Los Angeles för att stanna där i 5 veckor – mer om detta i nästa månadsbrev.

 

Under september har jag fått 3 nya kompisar, Victor (Emmas lillebror), Mio (min nya kusin och Elines lillebror) och så en kompis till (Majas lillebror) som vi tror ska heta Mille men det är inte helt säkert ännu. Det är jätteroligt med så många nya killkompisar J. Under september fyllde min kusin Eline 2 år så vi var där på 2-års kalas. Vi fick tårta och massa goda kakor.

 

Nu är jag 6 månader gammal och jag har lärt mig några nya tricks. Jag har lärt mig att sitta utan stöd på golvet, jag har börjat att resa mig själv upp och jag äter nu regelbundet mat. På morgonen ammar mamma mig sedan äter jag lunch och gröt på eftermiddagen. Däremellan blir det någon flaska beroende på hur hungrig jag är. På dagarna sover jag en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Däremellan är jag välidgt aktiv. Jag tycker att det ska hända saker hela tiden annars blir jag lätt lite uttråkad.  Jag har fått min andra spruta på BVC, det tycker jag inte är roligt alls. Det gör ont när de sticker även om det går över snabbt...

När jag var 5mån och 3v vägde jag 6800 gram och var 67cm lång.

 

Kramar från N.Y

Julia