Månadsbok oktober 2008

 

Under hela månaden har jag varit i New York och Los Angeles. NY var en riktigt cool stad men en massa människor överallt. I LA bodde vi först några nätter hos släkten och sedan hyrde vi ett hus på stranden i Dana Point. Huset var jättefint, Ida hade ett eget rum och jag hade en egen säng inne hos mamma och pappa. Vi hade ca 10 meter till poolen som var uppvärmd till ca 28 grader. Jag älskade att simma i den. Vi hade en simring till mig som jag kunde sitta i och sprattla runt själv i poolen. Ida älskar också att bada och när hon hoppade i vattnet skrattade jag så jag tjöt.  Vi hittade givetvis också på massa andra spännande saker i LA. Bla var vi på Disneyland, Sea World, San Diego, släktkalas och inte minst på lekparken nere på stranden.

Vi fick också vara med om Halloween på äkta amerikanskt vis. Ida var Askungen och jag fick fina hundöron på mig. Ida gick och knackade dörr och fick massor med godis. Jag gillar verkligen det varma och soliga vädret här och saknar inte alls kalla Sverige. Vi har shoppat en hel del också, jag har fått massor av nya fina kläder och leksaker.  En annan sak som jag gillar väldigt mycket här är maten. Jag äter en hel burk med mat och en hel burk till dessert. Mamma ammar mig fortfarande på morgonen och kvällen men när vi kommer hem så ska det bli välling istället säger mamma.

 

Annars är jag väldigt bestämd med vad jag vill tex gillar jag inte när mamma och pappa försöker sätta mig ner, utan jag vill helst stå upp. Krypa är något som jag snart tänker börja med. Jag ställer mig upp på knäna och gungar. På nätterna får jag ingen mat längre utan bara nappen, för det mesta går det bra och jag är nöjd men ibland blir jag arg och skriker.

Nu har vi bara en vecka kvar i solen och värmen sedan är det dags att flyga tillbaka till Sverige igen. Ingen av oss förstår nog hur kallt det kommer att bli J.

Soliga kramar från Julia