Månadsbok november 2008

 

Första veckan i november var vi kvar i Los Angeles. Vi lämnade huset som vi hade hyrt under oktober månad och flyttade in hos släkten. Vi hittade på en massa olika utflykter och avslutade hela vår vistelse med en stor släktmiddag. Jag charmade som vanligt hela släkten med mitt soliga leende och glada humör J. Flygresan hem till Sverige gick bra, jag fick sova i en liten korg på flyget och var vid gott mod nästan hela tiden.  Väl hemma tog det lite drygt en vecka innan jag var tillbaka i mina rutiner igen. Jag tyckte det var så roligt att få gå upp mitt i natten och leka lite. Mamma och pappa tyckte inte det var lika roligt.

 

Efter någon vecka hemma i Sverige kom det snö! Verkliga kontraster från solen i USA. Hela familjen skyndade sig ut till pulkabacken. Jag fick sitta i Idas knä och åka lite pulka. Det var väldigt roligt med snö men lite konstigt att ta på. Jag skrattade högt när Ida åkte i pulkabacken och nästa år ska jag också åka lika fort som Ida.

 

Under november har jag lärt mig att krypa och snabbt går det nu. Jag kryper fram till bord, fönsterbrädor, stolar mm och reser mig upp. Jag förstår inte riktigt att saker välter och att man inte kan slänga en blomkruka i golvet eller varför man inte får stoppa lite blomblad i munnen. Det ser ju så gott ut!

 

Jag har också fått det riktigt fint i mitt rum nu. Pappa tapetserade en jättefin tapet som är vit med röda hus och träd på. Till den har jag fått fina röda gardiner med elefanter på och matchande kuddar i rött och rosa. Jag sover själv i min säng i mitt rum även om jag ännu så länge gärna kommer in till mamma och pappa på natten. Jag äter nu gröt och riktig mat på dagen och får bara bröstet på morgonen och kvällen. Jag håller på att sluta amma och har börjat så sakta med välling istället.

 

I November vägde jag 7400 gram och var 69 cm lång.

 

Goa kramar till er alla

Julia