Månadsbok februari 2009

 

 

Denna månad har jag återigen haft fullt upp! Den 11e februari tog jag mitt första steg endast lite drygt 10 månader gammal. Jag går fler och fler steg för varje dag även om det än så länge går snabbare att krypa. Jag har också fått min andra tand där nere. Det gjorde lite ont att få en ny tand  och jag hade feber och var lite gnällig.  

 

I början av månaden var mormor nere och passade mig när mamma skulle iväg och i slutet av månden gick mamma och pappa på Melodifestival och då kom farmor och farfar ner och passade mig och Ida. Jag satt mest i farfars knä hela tiden och läste böcker. Det var en stor omväxling för mig att vara stilla en liten stund. Annars är jag väldigt aktiv nämligen!  Jag drar ut lådorna i köket, klättarar i trappan, river av bladen på blommorna och busar runt i hela huset. Jag har också väldigt svårt att sitta stilla i min matsol och ställer mig upp så snart jag får chansen. När jag var med mamma och handlade mat så ramlade jag ur kundvagenen. Som tur var gick allt bra, det var mest mamma och jag som blev rädda.

 

En annan sak som jag verkligen älskar är att bada. Ida och jag brukar bada i badkaret tillsammans och då skvätter jag så mycket vatten på henne att hon ber mig sluta. Jag är inte ett dugg rädd föt vatten utan älskar att plaska och hoppa upp och ner i badkaret. Sedan brukar Ida leka frisör på mig och göra mig fin i håret. Jag är väldigt tålmodig eftersom jag älskar att få vara med henne och leka!

 

Vi hörs snart igen!  

 

Busiga kramar från

 

Julia