Månadsbok mars 2009

 

 

Nu springer jag runt för fulla hus. Det har gått ganska snabbt tills jag lärde mig att ”springa” runt hemma. Trappan klättrar jag gärna upp i själv så det gäller att ingen glömmer att stänga grinden. Jag är fortfarande väldigt busig, det finns ju så mycket spännande att titta och känna på. Jag passade på att smaka på lite städmedel som jag hittade men det smakade inte så gott. Mamma blev väldigt rädd och fick ringa till giftinformationscentralen men vi behövde aldrig åka till sjukhuset.

 

I mitten av månaden var mamma och mormor i Berlin. Pappa var hemma med Ida och mig. Vi var på leklandet med Idas kompis Maja och hennes lillebror Mille. Sedan kom farmor och farfar ner och hjälpte pappa. Efter 2 dagar kom mamma hem igen och höll på att pussa sönder mig...jag fick några fina presenter från Berlin.

 

Jag har fått lite fler tänder, en uppe som har gjort väldigt ont. Jag är snart 1 år och tänkte berätta lite om hur min dag ser ut. Jag vaknar vid 06-tiden på morgonen och oftast går pappa och jag upp då. Sedan kommer mamma upp vid 7-tiden när pappa åker till jobbet. Sedan sover jag ca 30 minuter när vi går till dagis med Ida vid 09-tiden. Sedan är jag vaken och leker fram till lunch. Ofta träffar mamma och jag några andra barn, går i kyrkan, går på mammaträff eller åker och shoppar. Jag äter lunch vid 11.30 tiden och därefter sover jag knappt 2 timmar. Vid 14 är det dags att hämta Ida på dagis igen. Det är kul att få gå till dagis och hämta Ida, där är alltid så många barn som vill prata med mig. Efter dagis så äter vi mellis med Ida. Sedan är vi ofta ute i trädgården eller på någon lekplats. Pappa kommer hem vid 17.30 tiden och då äter vi mat tillsammans. Sedan så leker jag med Ida eller så badar vi och vid 19-tiden så sover jag oftast i min egen säng i mitt rum.

 

I slutet av månaden hade vi stort 1-års kalas för mig, mer om detta i nästa månadsbrev!

 

Stora kramar

Julia

 

När jag var 1 år vägde jag 8400 gram och var 75cm lång.