Månadsbok april 2009

 

 

Nu har jag fyllt 1 år! Vi hade stort kalas med hela släkten. Mina kusiner, mina faddrar, farmor & farfar, mormor ja alla var där. Vi hade beställt smörgåstårta och så hade mamma och Ida bakat tårta till mig. Ida dekorerade tårtan jättefint med choklad runt kanten och så hade mormor köpt ljus som det stod Julia på. Jag fick massor med fina presenter – stort tack alla! Jag var på mitt bästa humör hela dagen och pratade med alla. Veckan efter hade jag min riktiga födelsedag och då kom några kompisar över på lite mer tårta.

 

Det är väldigt fint väder ute nu. I början var jag lite tveksam till att gå ute med skor men nu har jag vant mig vid dem. Jag gillar dock inte min mössa utan ser till att slita av den så fort jag kan. Jag älskar att vara ute, det är underbart att få tulta runt i trädgården och lulla. Jag tycker det är jättekul att sitta i sandlådan och leka eller att gunga.

 

Mamma har varit på kurs på jobbet under månaden då fick mormor komma ner och passa mig. Det gick jättebra trots att jag fick feber och var snorig. Troligtvis är det någon ny tand som spökar.

Vi har också haft besök av mina kusiner, Eline och Mio. Vi var ute på en lång promenad i Bjärred och så stannde vi och åt glass i glasskiosken. Mums, jag älskar glass. Under april har vi också firat påsk. Vi åkte upp till Blekinge, först var vi hos mormor och sedan på Torsö. I slutet av april hade mamma och pappa bröllopsdag. Då åkte vi upp till Arild där mamma och pappa gifte sig och gick en runda på stranden. Vi badade också i poolen samt åt en riktigt god lunch på Rusthållargården. Som vanligt satt jag inte stilla speciellt länge utan knatade runt i restaurangen och pratade med alla andra.

 

Stora kramar

Julia